Potřebujete pomoc?
+420 252 252 781

(Po-Pá: 9:00 - 15:00)

Doplňkové služby

Popis
Tabulka velikostí
RECENZE
Máte dotaz?

EkoMedica Kolagen je tekutý doplněk stravy s obsahem hydrolyzovaného kolagenu v originální směsi s hořčíkem, kyselinou hyaluronovou a vitamínem C, s příchutí manga. Kolagen patří k vláknitym bílkovinám a tvoří základní složku pojivových tkání, tj.chrupavek, kloubů, vazů a šlach, kůže, vlasů a nehtů.

Kyselina hyaluronová je rovněž látka tělu vlastní, tvoří součást tkání, nervových vláken, sklivce, kůže a synoviální tekutiny v kloubech, vyplňuje mezibuněčné prostory. Vitamín C podporuje tvorbu kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Hořčík přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů, i normální činnosti svalů, pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání.

Složení: Hydrolyzovaný kolagen (výrobek z ryb) 800mg (denní dávka), mango (přírodní aroma), kyselina hyaluronová 60 mg, vitamin C (kyselina L-askorbová) 300 mg (tj. 378 % RHP*), hořčík (mléčnan hořečnatý) 130 mg (tj. 37 % RHP*) v 30 ml výrobku.

*RHP = referenční hodnota příjmu

Způsob užívání: 15 ml 2 x denně, ráno a odpoledne po jídle, zapít tekutinou.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 21 dní. Produkt je stabilizován pouze pasterizací. Před použitím protřepejte.

Rychlé doručení
Odborné poradenství
Možnost vrácení

CHARAKTERISTIKA

Hmotnost 10 kg
Výrobce

Objem

Průměrné hodnocení
0.0
Buďte první, kdo ohodnotí „EkoMedica Kolagen 100% šťáva 500 ml“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Potřebujete pomoc?
+420 252 252 781

topski@topski.cz

    Doporučené
    Oblíbené
    Mohlo by se vám líbit
    © 2023 - Všechna práva vyhrazena
    giftcrossmenu-circlecheckmark-circle