logo
Nákupní košík

vyhladavanie
720 344 051
od 10:00 do 17:00 (Po-Pá)
Chcete sa
BLACK FRIDAY je opět tady ! Vychutnejte si MEGA SLEVY už jen

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1.     Prodávající prohlašuje, že informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

2.     Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

3.     Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům a to na základe písemné žádosti.

4.     Osobní údaje kupujících jsou plně zabezpečeny proti zneužití nepředávají se žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci nebo jiní subdodavatelé, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro zabezpečení plnění podle kupní smlouvy.

5.     Kupující může písemně zažádat o odstranění údajů z databáze prodávajícího.

6.     Bez výslovného souhlasu klientů nakládá společnost DROP, s. r. o., Hviezdoslavova 51, 029 01 Námestovo,  IČO: 53059549, DIČ: 2121243916, Slovenská republika, s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.    

Seřadit podle:
Zobrazení:



24 dalších

Dostupnost
Naše cena
 
Vynulovat filtr
X



Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek. Další informace naleznete na stránce jak používáme cookies
SOUHLASÍM    Odmítám